София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ДЕБЕЛАЦИТЕ В РОДНИЯ ФУТБОЛ

ДА СИ ПРИПОМНИМ ЗАКРЪГЛЕНИТЕ ФУТБОЛИСТИ

9 годиниФото Спорт 73 Телевизия Евроком

Ще ви представим класация на "леко закръглените" личности в родния футбол. Сред тях има световни легенди, съдия и... премиер.

 

10. Спас Делев

След престоя си в Мерсин, футболистът от село Ключ, беше "дръпнал ръчната". Не тренираше, подвизаваше се по заведенията и това се отрази на формата му. В Локомотив Пловдив вкараха "Спаско" отново във форма.

 

9. Валери Божинов

Преди да се озове на Герена, нямаше отбор и тренираше в родните кръчми и чалготеки. Вкарваше най-вече в "Найт Флайт", което личеше и на външния му вид.

8.Сашо Александров - Кривия

Сашо Александров в последните си години радваше феновете с играта си, но... и с коремчето си. Техничарят имаше леко коремче, но класата му си личеше в отиграванията.

7. Юсеф Рабех

Мароканецът дойде в Левски като национал на страната си и с прякора "мароканският Бекембауер", беше в страхотна форма, играше добре, но... обичаше чашката. Катастрофира пиян, качи около 10 кила и беше изгонен.

6. Николай Петров - Колето

Трети вратар на Берое през 2002 година. Играл и фузбал.

5. Христо Ристосков

Христо Ристосков е известен и добър футболен съдия. По-известен е като "Чики Рики". Понякога свири, но когато не е във форма свири мачовете "от центъра".

4. Марио Жардел

Марио Жардел е носител на "Златната обувка". Звезда в отборите на Порто, Галатасарай и Спортинг Лисабон. Дойде в Черно Море с около 20 килограма наднормено тегло и отбеляза 1 гол за варненци.

3. Саша Антунович

"През живота ми съм спечелил 800 000 - 900 000 евро и всичките са отишли по ресторанти, дискотеки, "шопинги" и к...." - Саша Антунович. Няма какво повече да се каже

2. Бойко Борисов

Централният нападател на "Бистришките тигри" и премиер на България, заема втора позиция в класацията. Тук след много оспорвано съперничество г-н Борисов изгуби от...

1. Лилчо Арсов

Легендарният вратар на Ботев Пловдив е безспорният победител в класацията. Колоритният вратар игра на високо ниво дълги години и ни радваше с присъствието си по родните терени. Благодарим ти, Лилчо!