София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ДЕРМЕНДЖИЕВ: СПОКОЙСТВИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА

ЛУДОГОРЕЦ ЗАМИНА ЗА ПОДГОРИЦА

8 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Лудогорец замина днес по обяд за Подгорица за мача реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. "Орлите" се качиха на чартър от Варна. Шампионите имат преднина от 2:0 след първата среща. Реваншът Младост – Лудогорец е във вторник от 21:45 ч.
"Спокойствие не може да има. Имаме комфортна преднина от два гола, но има още 90 минути, които трябва да се изиграят. Мисля, че ще бъде малко по-различен мач, защото Младост сега е домакин и понеже губи в резултата, ще направи всичко възможно, за да промени нещо. Но ние също сме готови за мача. Мисля, че ще сме отборът, който ще продължи", заяви Георги Дерменджиев.
"Трябва да ви кажа, че тези мачове са много различни. Чак за такова отваряне не знам дали може да се говори, защото ако черногорци се отворят и получат гол, всичко ще приключи. Така че очаквам силно тактически мач. Много говорихме за това да не мислим за следващия съперник и мисля, че играчите са наясно", каза още треньорът на шампионите.