София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Диего Коща е сигурен, че Гризман ще остане в Атлетико

Антоан е много важен за нашия отбор и всички го обичат. Той е с нас и се надяваме да остане

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Нападателят на Атлетико Мадрид Диего Коща вярва, че Антоан Гризман ще остане в тима въпреки неспирните твърдения в Испания, че той вече е решил да премине в Барселона. "Антоан е много важен за нашия отбор и всички го обичат. Той е с нас и се надяваме да остане. Аз и нямам право да се меся в бъдещето му. Всеки сам трябва да прецени кое е най-добро за него. Според мен Гризман ще продължи да играе в Атлетико. Преди известно време той ми звънна, за да ми каже, че би се радвал да се върна в отбора и да играем заедно. А сега да си тръгне? Казах му, че това няма как да стане", коментира Коща.
Днес Гризман навърши 27 години. Попитан за пореден път къде се вижда след края на сезона, той заяви: "Ще реша преди Мондиал 2018. Искам да отида на турнира необременен от такива мисли. Разбрах се със сестра ми, че ще реша дали да остана в Мадрид или не преди заминаването ни за Русия".Французинът има 16 гола в Примера от началото на сезона. Неговата сестра Мо изпълнява ролята на негов личен агент.