София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Джошуа: Дори и Уайлдър да загуби от Фюри, аз пак ще се бия с него

Антъни Джошуа е готов да се бие с Дионтей Уайлдър, за да укрепи наследството си.“Да, искам да се бия с Уайлдър.

5 годиниДруги 1 Телевизия Евроком

Световният шампион на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа призна, че трябва да се бие с Дионтей Уайлдър, за да бъде считан за най-добрият боксьор в тежка категория на планетата.
Отборите на Джошуа и Уайлдър преговаряха за двубой по-рано тази година, но не успяха да се споразумеят, заради което Джошуа се изправи срещу Александър Поветкин.
Антъни Джошуа е готов да се бие с Дионтей Уайлдър, за да укрепи наследството си.“Да, искам да се бия с Уайлдър. Това е съвършената битка за мен, моето наследство и феновете. Няма нищо подписано. Не обичам да давам на хората грешна информация. Ние искаме тази битка и тя трябва да се състои.Дори и Уайлдър да загуби, аз пак ще се бия с него”, заяви Антъни Джошуа.
Антъни Джошуа ще проведе следващият си двубой на 13 април на „Уембли“ в Лондон, докато Дионтей Уайлдър ще защитава титлата си срещу Тайсън Фюри на 1 декември в „Стейпълс Център“ в Лос Анджелис.