София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Джошуа: Няма да гледам битката Уайлдър - Фюри, тогава ще спя

За съжаление, тази битка ще се проведе много рано за мен. По това време още ще спя, но след това ще се насладя на най-добрите моменти", заяви Антъни Джошуа

5 годиниДруги 7 Телевизия Евроком

Световният шампион на WBA WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа няма да гледа срещата между шампиона на WBC Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, която ще се проведе следващия уикенд, въпреки че резултатът от срещата може да окаже влияние върху това кой ще бъде следващия му съперник.
Въпреки продължителните преговори, Уайлдър реши да не се срещне с Джошуа тази година, а избра да защитава титлата си срещу Фюри.
Така дългоочакваната битка в тежка категория ще се състои в Лос Анджелис следващата събота – но разликата във времето означава, че британските зрители ще видят сблъсъка в 4 часа сутринта.
Джошуа обаче призна, че няма да гледа супер-битката, а вместо това ще спи.
“За съжаление, тази битка ще се проведе много рано за мен. По това време още ще спя, но след това ще се насладя на най-добрите моменти", заяви Антъни Джошуа.
“Искам Уайлдър да спечели, тъй като това ще ми позволи да се бия с него. Мисля, че това е битката, която феновете искат да видят", добави Джошуа.