София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Ето кои зодии са най-успешни в залаганията

Ето ги и тях

7 годиниЛюбопитно 11 Телевизия Евроком

Астрология често може да предвиди много неща от нашия живот, независимо от това колко вярваме или не.

Това е едно интересно астрологическо изследване, което разкрива кой има най-големи шансове да бъде милионер.

Овен

Интуитивни, бързи и гъвкави, чувстват вълнение от самата игра. За тях цял животът е един вид игра, в която трябва да бъдат най-добрите, най-бързи и по възможност най- известни. Често не мислят за последствията и затова може да се случи да играят с голям залог, който може и да загубят.Овните са късметлии по рождение, така че не изпускайте шансовете си.

Телец

Телците са известни със своята упоритост, търпение и издръжливост. Рядко може да се случи да направят лекомислен ход, така че игрите на късмета, в които трябва да реагират бързо не ги интересуват. Те са любители на картите и там им върви много. Истинският Телец много добре знае, че времето е на негова страна и знае как да се възползва от късмета си.

Скорпион

Скорпионите са орисани за непредвидени печалби.

Те са късметлии и трябва винаги да се пробват, защото не се знае кога животът ще ги награди. Любопитството превръщат в знание.

Рак

Имат винаги брилянтна оценка. Независимо от това дали става дума за личен живот или пък за футболен мач, от тях можете да очаквате предсказание, което ще се окаже вярно.

Лъв

Лъвовете трябва да се пробват на лотарията. Те са като магнит за пари.  Много хора с години играят с еднакви номера, но Лъвовете не признават тази тактика, защото не вярват в никаква мистика на числата. Давайте смело и грабнете късмета си

Дева

Склонността им към забавление ги води в света на пъзели, в които са абсолютни владетели. Освен това, търпеливи и малко дистанцирани те са надарени с огромен късмет.