София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ПАК УСЕТИХА ИСТИНСКИЯ ФУТБОЛ

В МАЧОВЕТЕ С МАРИБОР ЛЕВСКИ ДОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ

8 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Мачовете на любимия отбор в евротурнирите – първи, втори или трети квалификационен кръг – това е истинският и неподправен футбол.

Отборите играят толкова, колкото могат, а публиката им се раздава истински.

Това е футбола, а не пресметливите мачове от групите на Шампионската лига или ония глупави каски, които носят в американския вариант на играта и получават милиони, само за да се изплюят на терена, скачайки едни върху други като куп ненормалници.

Феновете на Левски са част от истинския и неподправен футбол. 90 минути на Герена и още толкова в Марибор хората подкрепяха своя отбор. Левски не загуби и двата мача, но отпадна, според законите на евротурнирите.

Но това хората го приемат, защото е честно и футболно. Приемат отпадането, но нямаше да приемат бездушието, липсата на морал у футболистите и сметкаджийството, затова дълбоко в сърцето си са доволни.

Сега Левски може да бъде спокоен, защото стана ясно, че привържениците на тима и футболистите са едно цяло – заедно се радват, заедно страдат.

Така че, надежда има, и то голяма Надежда, да видим нова „синя приказка“ в истинските мачове, без сметки и с тотално себераздаване.