София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Фюри прикани Уайлдър да подпише договор за реванш

Продължавам да поддържам моята физическа форма. Тя е същата, както и преди. Готов съм за бой

5 годиниДруги 7 Телевизия Евроком

Тайсън Фюри подкани Дионтей Уайлдър да подпише договор за мач реванш между двамата. Първата битка предизвика огромен интерес, а нейният развой беше достоен за филмова продукция. Британецът доминираше през по-голямата част от мача. Той беше свален на два пъти в нокдаун, като вторият беше в самия край на мача. Фюри се просна жестоко на земята, но успя да се изправи в последния момент.
„Продължавам да поддържам моята физическа форма. Тя е същата, както и преди. Готов съм за бой. Уайлдър, давай да направим мача. Не се бъзикай, приятел“, каза Фюри, цитиран от „БиТи Спорт“.
В дните след мача Уайлдър обяви, че е готов за втори мач, но оттогава той не е потвърдил своето мнение. Промоутърът на Фюри – Франк Уорън заяви , че през 2019-а неговият боксьор ще направи два двубоя. Първият ще е с Уайлдър ,а вторият с Джошуа.