Гледай
на живо

Фюри: Ще се отнасям много сериозно към кариерата си този път

Още в понеделник се връщам във фитнеса за тренировки и после ще се подготвям на лагер за следващия си мач”, обясни Фюри след победата

Фюри: Ще се отнасям много сериозно към кариерата си този път

Тайсън Фюри постигна 26-ата си победа на професионалния ринг и направи дългоочакваното си завръщане след около 1000 дни отсъствие, след като се саморазправи със Сефер Сефери в рамките на четири рунда. След четвъртия гонг от ъгъла на албанеца прецениха, че е по-добре за здравето му да не продължава двубоя, макар да не бе малтретиран безмилостно през изминалите 12 минути.
“Съперникът ми не можеше да продължи, но аз просто съм много щастлив, че се върнах на ринга, това е. С Франк със сигурност ще измислим план да се развивам постепенно и следващите ми съперници да бъдат от по-голямо качество. По време на отсъствието си научих, че две години и половина са ужасно много време и няма да взимам нищо наготово. Ще се отнасям много сериозно към кариерата си този път. Още в понеделник се връщам във фитнеса за тренировки и после ще се подготвям на лагер за следващия си мач”, обясни Фюри след победата.