София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ФЛУМИНЕНЗЕ ПРЕДСТАВИ РОНАЛДИНЬО

РОНАЛДИНЬО ОТНОВО В БРАЗИЛИЯ

9 годиниБразилейро 8 Телевизия Евроком

Роналдиньо отново в Бразилия. Бившият национал на "селесао" се появи на легендарния "Маракана", където бе представен като ново попълнение на Флуминензе. 

Няколко хиляди фенове от торсидата на Флу посрещнаха Роналдиньо като бог. Футболистът, избиран два пъти за играч на годината в света, подписа договор за 17 месеца с гранда от Рио де Жанейро. За последно Роналдиньо бе в мексиканския Керетаро, където изигра 23 мача и отбеляза 8 гола. Роденият в Порто Алегре и юноша на местния Гремио 35-годишен футболист заяви, че започва скоро подготовка и се надява възможно най-бързо да се появи на терена с екипа на Флуминензе. Той ще пропусне следващите три мача на новия си клуб докато влезе във форма. Роналдиньо е световен шампион с Бразилия от 2002 г., а в родината си освен за Гремио, е защитавал още цветовете на Фламенго и Атлетико Минейро.