София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Геният на Меси подлуди Аржентина, Уругвай и Колумбия също празнуват

Наистина гениално

6 годиниФутбол 6 Телевизия Евроком

Феноменално! Това е точното определение за представянето на Лионел Меси в мача на истината за Аржентина срещу Еквадор. "Гаучосите" се нуждаеха от задължителна победа при гостуването в Кито, за да се класират за финалите на световното първенство и я постигнаха благодарение на най-добрия футболист на планетата. Меси заби хеттрик и Аржентина спечели с 3:1, въпреки че получи гол още в 1-ата минута. Така съставът на Хорхе Сампаоли събра 28 точки и финишира на трето място в крайното класиране, гарантирайки си директна виза за шампионата в Русия догодина.

Същото сториха Уругвай и Колумбия. И двата тима минаха през напрегнати моменти в последните си двубои, но взеха своето и ще са сред участниците на Мондиал 2018. "Урусите" получиха ранен гол от аутсайдера Боливия, но после Единсон Кавани и Луис Суарес разкъсаха защитата на гостите и изведохадвукратните световни шампиони до победа с 4:2 и второ място в подреждането в зона КОНМЕБОЛ.