София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Георги Дерменджиев пое Левски

Павел Колев е сериозен мъж, неговата дума ми е достатъчна

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Георги Дерменджиев e новият треньор на  Левски и даде първото си изявления, след като седна на горещия стол. Той призна, че преговорите са се развили много бързо, тъй като е получил гаранции от новия изпълнителен директор на „сините“ Павел Колев.
„Преговорите се развиха светкавично. Снощи до късно имахме среща с Павел Колев. Знам, че Левски е една огромна отговорност, но не се притеснявам от нищо. Този клуб е запазена марка, от която всеки трябва да има респект“, заяви Дерменджиев пред „Дарик Радио“.
„Павел Колев е сериозен мъж, на когото вярвам. Той ме увери, че структурно нещата ще се подредят. Неговата дума ми е достатъчна“, допълни 64-годишният специалист.
Дерменджиев беше категоричен, че ще говори повече, когато бъде представен официално. Той си пожела всички в Левски да работят като едно цяло – клуб, треньори, футболисти и най-вече публиката, която той уважава.
На този етап Георги Дерменджиев ще работи с българския треньорски екип, които ще завари на лагера в Кипър в лицето на Асен Букарев, Димитър Иванков и Тодор Симов.