София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

И Милан се включва в битката за Флоренци

Приоритет на Флоренци е да остане в римския клуб, но желанието му да получи 5-годишен договор с възнагреждение от 4 млн. евро на сезон

6 годиниФутбол 3 Телевизия Евроком

Отборът на Милан ще се включи в битката за подписа на Алесандро Флоренци. Вторият капитан на Рома все още не може да се разбере с “вълците” за подновяването на договора му, от което ще опитат да се възползват отборите на Ювентус, Интер и Атлетико Мадрид.
Приоритет на Флоренци е да остане в римския клуб, но желанието му да получи 5-годишен договор с възнагреждение от 4 млн. евро на сезон, не устройва ръководството на отбора. От Милан също са заинтригувани от възможността да притежават Флоренци в редиците си, но ще трябва да се преборят с конкуренцията на доста други отбори, сред които са грандовете на италианския футбол Интер и Ювентус.
“Нерадзурите” вече са влезли в преговори с антуража на футболиста след проблемите в преговорите по привличането на португалския краен защитник Жоао Кансело. Лично наставникът на Интер Лучано Спалети се е свързал с Флоренци, за да разбере какво е желанието на италианския национал, който може да играе и в средата на терена.