София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Ибрахимович: Не е тайна, че искам да се върна в Милан

В Милан прекарах две страхотни години и изобщо не исках да си тръгвам

5 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

ведският нападател Златан Ибрахимович отново намекна за задаващ се трансфер в Милан. Ибракадабра е спряган за завръщане при „росонерите“ от няколко месеца, а трансфер от ЛА Галакси в 7-кратния носител на КЕШ става все по-възможен.
„В Милан прекарах две страхотни години и изобщо не исках да си тръгвам. Станахме шампиони, а аз спечелих голмайсторския приз. Клубът е страхотен и атмосферата е фантастична. В отбора бяха и старите кучета. Страхотни футболисти, с които имах късмета да играя и да печеля“, започна Ибра.
„Не е тайна, че има интерес от Милан. Въпреки това ще се чувствам добре, ако остана още една година в ЛА Галакси. Не е тайна, че харесвам Милан. Там се отнасяха добре с мен. В Милан си върнах усмивката, която загубих в Барселона. Ще видим какво ще се случи“, завърши шведът за Vanity Fair.