София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Ибрахимович ще ползва номера на Рууни след завръщането си в Юнайтед

Юнайтед освободи нападателя след края на миналата кампания, но въпреки, че намери негов заместник в лицето на Лукаку, Моуриньо все още го иска в отбора си, ако е здрав

7 годиниФутбол 8 Телевизия Евроком

По всичко личи, че Златан Ибрахимович все още не е казал последната си дума във Висшата лига. Шведът претърпя изключително неприятна травма в коляното в края на миналия сезон и се очакваше да е аут до Нова година, но възстановяването му върви доста по-бързо от очакваното и той може да се завърне до 2 месеца.

Юнайтед освободи нападателя след края на миналата кампания, но въпреки, че намери негов заместник в лицето на Лукаку, Моуриньо все още го иска в отбора си, ако е здрав. Подобен ход би имал смисъл и от чисто маркетингова гледна точка, защото фланелката на Ибрахимович с номер 9 бе най-купуваната през миналия сезон, твърдят източници на ESPN.

Феновете на Юнайтед са все по-обнадеждени, че той може да се завърне на Олд Трафорд след като в официалния сайт на “Adidas”с САЩ се появи опцията да бъде поръчан екип на „червените дяволи” с името на шведа и номер 10, който остана свободен след раздялата с Уейн Рууни.