София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Икарди: Искам да спечеля трофей с Интер, сега не е моментът за трансфер в Реал

Икарди не иска в Реал Мадрид

5 годиниФутбол 4 Телевизия Евроком

“Вратарите трябва да спасяват, защитниците да защитават, халфовете да градят играта, а нападателите да бележат голове”, така започна своето интервю за Corriere dello Sport капитанът на Интер Мауро Икарди, който отговори на доста интересни въпросни, един от които бе за интереса от страна на Реал Мадрид към него.

“Често се говори за участието ми в изграждането на играта, но това не ме интересува. Не се интересувам от мнението на критиците. Знам само един начин, по който да помагам на моите съотборници и това е да вкарвам голове. Винаги съм живял за това да вкарвам. Това е моята мисия. Имам ясни цели. Първата бе да играя в Шампионска лига и я постигнах. Втората е да спечеля трофей с Интер”, започна Икарди.
 
“Когато дойде моментът, ще подпиша нов договор с Интер. Уанда знае много добре какво прави. Знае как да работи в телевизията и познава журналистите. Хитра е и няма нужда да бъде контролирана. Имам й пълно доверие. Интерес от страна на Ювентус? Чух за такъв интерес, но съм концентриран изцяло върху моята работа. Реал Мадрид? Сега не е точният момент. Чувствам се добре в Интер. Често крещя на съотборниците си. Капитанската лента не ме промени. Такъв съм си. Рядко говоря за себе си и не давам често интервюта. Понякога публикувам по някоя снимка в “Инстаграм””, допълни аржентинецът.
 
“Сега отборът ни е по-силен отпреди. Изпуснахме точки в началото на сезона. Нещата можеха да бъдат различни, ако играехме като сега. Лаутаро? Помагам му много и го водя със себе си навсякъде, защото не познава никого. Едва на 20 години е и може да се развива много. Срещу Рома ще опитаме да направим страхотен мач, защото знаем, че можем да изостанем от Ювентус и Наполи, ако загубим”, завърши Икарди.