София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ИВАЙЛО ПЕТЕВ: ЩЕ ТЪРСИМ БЪРЗ ГОЛ СРЕЩУ ИТАЛИЯ

СЕЛЕКЦИОНЕРЪТ НЕ ПОТВЪРДИ КОЙ ЩЕ Е КАПИТАН

9 годиниФутбол 3 Телевизия Евроком

Националният Селекционерът на България Ивайло Петев заяви, че е убеден, че отборът ще изглежда добре в първия официален мач под негово ръководство срещу Италия утре. На официалната пресконференция преди мача той заяви още, че не е притеснен от провокации от феновете, а също така не смята, че проблемите с контузии в състава на "адзурите" ще се отразят много на играта на отбора. Новият капитан на тима пък ще бъде обявен утре в последния момент на разбора преди двубоя.

"Никой не е застрахован от контузии. Италия има добър разширен състав и има кой да замени контузените. Напълно нормално приемам нещата, които се случват при съперника", заяви Петев.

"Колебания за състава нямам, сами ще видите стартовата единайсеторка. Надявам се нищо да не се случи в последната тренировка и някой да отпадне в последния момент. Утре на разбора ще обявя кой ще е капитан.

Не, не очаквам никакви проблеми от феновете. Утре сами ще видите как ще изглеждаме. Аз съм сигурен, че ще изглеждаме добре. Трябва да търсим играта и в хода на мача да бъдем все по-убедителни. Няма да е лесно, но ще направим всичко възможно да се представим добре", допълни наставникът.

"Надявам се в утрешния ден да имаме ситуации за гол и да отбележим още в първата от тях. Важното е отборът да играе добре и да създава положения, за да бъде по-лесно за всички", каза още специалистът.

"Успях да изгледам доста мачове на Италия в послединте месеци. Това е един доста добър и балансиран отбор. Утре ще е се види колко добре сме ги разузнали, но по-важното е как ще изглежда нашият отбор", завърши Петев.