София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Каранга струва поне 5-6 милиона евро

Цената му се вдига, заяви мениджърът Руджерио Перейра

6 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Бразилският мениджър Руджерио Перейра заяви, че в момента нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга струва поне 5-6 милиона евро. Агентът сподели, че към играча е имало оферта от клуб от арабските страни.
 "Това, което знам за Каранге, е, че е имало оферта. Мисля, че той трябва да остане още малко тук. Цената му се вдига. Той е добър футболист. Четох във вестник в Бразилия, че отбор от арабските страни е проявавал интерес към него", каза Перейра в ефира на Диема спорт.
 "Много ми харесва как работи Кирил Домусчиев. Поставя цена и държи на нея. Така трябва. Търся играч като Каранга, но няма и в Бразилия. Навремето съм предлагал Каранга на Лудогорец, но по една или друга причина не се получи. След това той отиде в Южна Корея и сега е в страшна форма. Ако съм президент, няма да го продам за по-малко от 5-6 милиона евро. Мисля, че Гриша Ганчев ще го продаде на добра цена. Играч с качествата на Каранга струва пари. Сега продадохме един футболист в Южна Корея от Вардар Скопие", каза мениджърът.