София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

КОЙ ЗАСТАВА НАЧЕЛО НА ЛУДОГОРЕЦ?

ЗА ВТОРИ ПОРЕДЕН ПЪТ ПРЕДИ ШАМПИОНСКА ЛИГА ОТБОРЪТ СМЕНЯ ТРЕНЬОРЪТ СИ

9 годиниФутбол 6 Телевизия Евроком

Геогри Дерменджиев официално не е треньор на Лудогорец, след като успя да вкара отбора в групите на Шампионска лига. Най-вероятният избор за негов заместник е човек свързван с Атлетико Мадрид. Според "България Днес" в момента шампионът на България води преговори с двама специалисти. Единият от които е Милинко Пантич, легенда на Атлетикo (Мадрид). Другият е испанец чието име още не се споменава. В Разград искат футбола да се развива по модела на "Висенте Калдерон". Който и от тях да бъде избран ще се нагърби със задачата да налага тази схема. По този начин Атлетико успя да разбие хегемонията на Реал (Мадрид) и Барселона. Така успя да триумфира като шампион през миналата година.
От самото съживяване на Лудогорец през 2010, клубът поддържа добри контакти с "Атлетико Мадрид". Първият треньор на орлите Ивайло Петев беше пратен на обучение в испанската столица. От години Лудогорец и испанският клуб поддържат добри контакти. Явно сега собственикът Кирил Домусчиев е решил да заложи на човек, запознат изцяло с начина на работа в Мадрид.
 Пантич е бивш шеф на школата на "дюшекчиите", а после е бил и треньор на ФК Баку. Като футболист сърбинът се превръща в легенда за Атлетико. При всички случаи Лудогорец е доста по-добър вариант за Пантич, защото има шанс да участва в Шампионската лига. Финансовата стабилност на българския шампион също не е за пренебрегване.