София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

КРИСТИАНО ПОЕМА КЪМ МЛС

ПОРТУГАЛЕЦЪТ ВЕЧЕ СЕ СДОБИ С ЖИЛИЩЕ В АМЕРИКА

9 годиниЛюбопитно 10 Телевизия Евроком

Кристиано Роналдо може да продължи кариерата си в МЛС. Звездата на Реал (Мадрид) даде доста хляб на спекулациите, че ще играе в САЩ. Те не спират да се появяват около него в последните седмици, а сега се подхраниха от последните действия на португалеца.
Авторитетният вестник "Гардиън", позовавайки се на информация от "Ню Йорк Таймс", написа, че футболистът си е купил скъп апартамент в Голямата ябълка. Той е на стойност 18.5 млн. долара.
Луксозното жилище е голямо 2500 кв. м. и е в най-престижната част на града в Манхатън. То е в известната сграда "Тръмп Тауър", собственост на кандидат-президентът на САЩ Доналд Тръмп. Това е един от най-високите небостъргачи в Ню Йорк.
В началото на миналия месец се заговори, че Ню Йорк Сити иска Роналдо в състава си. Но такъв трансфер едва ли ще се случи, докато португалецът е обвързан с Реал Мадрид. Договорът му на "Бернабеу" е до 2018 г.