София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Лудогорец представи Херо

Нуждаем се от попълнения, Судува не ме притеснява, каза Димитър Димитров

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Димитър Димитров беше oфициално представен като нов старши треньор на Лудогорец. Херо замени на поста Георги Дерменджиев и му предстои дебют още в четвъртък - в домакинството на Судува от плейофа за влизане в групите на Лига Европа (от 21:30 часа). 
"Доволен съм, че подписах договор с Лудогорец. Всички знаем какво е нивото на този клуб. Целта пред отбора е шампионската титла и участие в груповата фаза на Лига Европа", изрази амбициите си Димитров на пресконференцията по представянето му в Разград. 
"Отборът се нуждае от нови попълнения, за да може да бъде освежен. Ще търсим играчи в процес на работата. Судува не ме притеснява. Вярвам, че ще се представим на ниво и ще постигнем целта си", добави Херо.
"Лудогорец ще играе атакуващо. Аз съм привърженик на нападателния футбол. Неслучайно симпатизирам на Барселона", каза още специалистът, извел Литекс (1998 г.) и Левски (2000 г.) до шампионските титли. 
58-годишният Димитър Димитров беше официално представен от спортния директор на шампионите Методи Томанов. В залата за предсконференции на "Лудогорец Арена" бяха и асистентите на Херо - Георги Чиликов и Петър Колев.