София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Милър: Чух, че магаре е хвърлило Тайсън Фюри 7 пъти

Сега всички се опитват да предизвикат интерес, тъй като с Джошуа сключихме сделка за битка

5 годиниДруги 1 Телевизия Евроком

Американският претендент в тежка категория Джарел Милър реагира по забавен начин на изказването на бившият шампион Тайсън Фюри, който преди време каза, че по време на спаринг е успял да изпрати Милър в нокдаун 7 пъти, след което той се е прибрал у дома в САЩ. „Вярвате ли в това? Наистина ли вярвате на Тайсън Фюри? Знаете ли, чух, че едно магаре го е хвърлило 7 пъти. Разбирате ли, в медиите се публикуват твърде много измислици, вместо нормални неща. Сега всички се опитват да предизвикат интерес, тъй като с Джошуа сключихме сделка за битка. Всеки се опитва да се превърне в център на вниманието. Но с Тайсън сме добри приятели. Мога да ви покажа кореспонденцията ни в инстрагам. Често си пишем с него. Винаги съм казвал, че съм му фен. Той е истински. Той е такъв, какъвто е в действителност“, каза Милър.
Джарел Милър ще се изправи срещу световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа на 1 юни в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.