Гледай
на живо

Наско Сираков към Кирил Домусчиев :И 20 г. да купуваш първенството, няма да ме стигнеш

"Лудогорец е отбор без българи и със 100-150 фенове със сандвичи в ръка", изригна легендата на Левски

Наско Сираков към Кирил Домусчиев :И 20 г. да купуваш първенството, няма да ме стигнеш
Легендата на Левски Наско Сираков отправи тежки обвинения към президента на Лудогорец Кирил Домусчиев. Причината за гнева на голмайстор №1 в историята на "сините" са думите на боса на разградчани, който заяви, че Сираков ще се кандидатира за президент на БФС и "зад него стои кръгът от Царско село".

Бронзовият медалист от САЩ 94 използва официалния профил на съпругата си Илиана Раева във Facebook, за да отговори на Домусчиев. В съобщението той го нарича "Кирчо от Делиормана", намеква, че редовно купува титлата на Лудогорец, който е "отбор със 100-150 фенове със сандвичи в ръка". "Можеш само да сънуваш да ме стигнеш във футбола", пише още Сираков.

Цялото съобщение без редакторска намеса:

"Днес с учудване прочетох, че Кирчо от Делиормана, обикаляйки студиа и сайтове е намесил и моето име в поредния си медиен залп. Разбира се, че нямаше да взема отношение, ако ставаше въпрос за параходи и яхти. Там си ги мерят с вицепремиера. Но той решил да прави публична оценка за това дали ставам или не ставам за футбол.

Днес ще му отговоря много кратко: Кирчо, за още 20 години да си купиш Тв- правата за българското първенство, за следващите 20 години да си купиш първенството на България по футбол, пак само ще сънуваш, че можеш да достигнеш Сираков във футбола! Продължавайте с твоите 100-150 фена със сандвичи в ръка (знам откъде са им сандвичите) да скандирате " българи юнаци" на вашите мачове, а аз гледайки ще се опитам да видя повече от от едно българче в отбора - Светльо Дяков, незнайно как попаднал в отбора.

Няма Що, огромен принос и огромна полза за българския футбол... От медийните ти изявления днес разбирам, че с каквото и да реша да се занимавам, ще трябва да те питам ставам или не ставам. Не знам как ти ги ражда главата тия, Кирчо? И друго разбрах: Щял съм да се кандидатирам за президент на БФС. Комична е истерията ти за моята кандидатура, Кирчо, която е плод на твоята фантазия и на кръга около теб! Такава кандидатура няма, ама кво ти пука.

Кирчо, аз нямам собствени медии (затова използвам тази на жена ми във фейсбук), медийни войни не отварям, но от медийни войни хич не се плаша, да си го знаеш! Защо си мисля, че патроните, с които ме отстрелваш имат друга задача...

Успокой се малко, спри се, ГЪРМЯН ВЪЛК СЪМ!

Да си знаеш, че няма да ти е лесно с пушката срещу мен....

НАСКО СИРАКОВ", се пише в съобщението от легендата на Левски.