София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Ники Михайлов мина прегледи

Подписва с Левски до часове

5 годиниФутбол 8 Телевизия Евроком

Националният вратар Николай Михайлов мина успешно медицински прегледи в ЛевскиТой направи това в клиниката на комплекс Царско село, където беше в компанията на лекарския екип на 26-кратните шампиони на България. Стражът, който е без отбор и е желан от Спас Русев, вече почти е договорил своите лични условия. При положение, че тестовете са минали добре и 30-годишният футболист няма здравословни проблеми, той ще стане официално играч на "сините" в рамките на 48 часа. Лекарският щаб вече изготвя специална програма на Михайлов, който трябва да свали няколко килограма в следващите седмици, за да влезе в оптимална форма.

Юношата на столичани вече се запозна със Славиша Стоянович, след като преди два дни гледа в компанията на Русев и Кирил Вангелов контролата с Монтана (2:3) на стадион "Георги Аспарухов".

Бившият вратар на Ливърпул, Твенте, Верона, Мерсин и Омония (Никозия) от май месец е без отбор, след като разтрогна с кипърския тим. Той се готви в компанията на Георги Петков през последните три седмици с отбора на Славия, а преди това правеше това на базата в Бояна.

Михайлов има 15 мача за Левски, с който е печелил два пъти титлата на страната (2006, 2007) и два пъти купата на България (2005, 2007, въпреки че през 2007 г. не взима участие в нито един мач от турнира), както и Суперпуката на България (2005).
През лятото на 2007 година преминава в Ливърпул за 300 000 евро.