София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Пак отложиха реванша между Ривър Плейт и Бока Хуниорс

КОНМЕБОЛ реши да се определят друга дата и час за реванша

5 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Реваншът от финала за Копа Либертадорес между двата най-големи аржентински гранда Ривър Плейт и Бока Хуниорс няма да се играе и днес. Новината потвърди президентът на КОНМЕБОЛ Алехандро Домингес.
“Ще отложим мача. Клубните президенти ще бъдат извикани в седалището на КОНМЕБОЛ (Парагвай), за да определят датата и часа на мача”, обяви шефът на южноамериканската федерацията, а от Ривър Плейт потвърдиха това чрез официалния си профил в "Туитър".
Мачът трябваше да се изиграе снощи, но заради ексцесиите с атакувания автобус на гостите беше отложен за днес от 22:00 часа. Първата среща между съперниците завърши при резултат 2:2 и реваншът в историческия първи финал между двата тима в Копа Либертадорес се очаква с огромен интерес не само в Аржентина, но и от футболните фенове по цял свят.
По-рано днес Бока Хуниорс поиска ново отлагане на срещата с довода, че двата отбора не са равнопоставени. От Бока са предоставили документи, според които част от играчите им не са възстановени напълно след атаката от събота, при която имаше ранени.