София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Панайотов: Обертан е невероятна класа 

Искам да спечеля всички възможни трофеи с Левски, амбициран е халфът

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Полузащитникът на Левски Васил Панайотов изрази задоволството си от факта, че отново защитава екипа на родния си клуб. Това лято халфът се върна на "Герена", след като за последно игра в Полша.
"Лидери в Левски няма. Всеки има своята собствена роля в съблекалнята. Всеки един от нас се опитва да научи повече от Обертан. Той е невероятна класа. Хубаво е да играеш с класни футболисти като Жорди Гомес и Обертан, защото с тях можеш да се усъвършенстваш", коментира Панайотов пред "bit". 
"Изобщо не се замислих, когато ми предложиха да се завърна в Левски. Чакал съм този шанс и съм щастлив, че съм тук. Искам да направя всичко възможно, за да спечеля всичко с Левски. Обещаваме на феновете, че отборът ще дава всичко от себе си и с процеса на работа, той ще става все по-силен", добави халфът.
"Треньорът решава кой да играе. Ние трябва да работим за атаката. Важно е да вкарваме голове, няма значение дали те са реализирани от българи, или чужденци. Важно е да побеждаваме. Разбира се, че искам да играя в чужбина. В момента обаче съм концентриран изцяло върху изявите си в Левски, защото това е шанс веднъж в живота", каза още Панайотов.