София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Почетино за формата на Хари Кейн: Той е готов да играе

Кейн е готов

6 годиниФутбол 5 Телевизия Евроком

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино коментира формата на нападателя Хари Кейн. Той пропусна приятелски мач на Англия срещу Швейцария по решение на селекционера Гарет Саутгейт, който прецени да му даде почивка.

"Мисля, че ситуацията е под контрол, но уважаваме всички мнения и може би някои от тях се различават от нашите. Според нашата оценка, Хари Кейн е готов да играе. Ние се опитваме да вземем най-доброто решение за играча. За нас Кейн е много важен. Няма съмнение, че той е един от най-добрите футболисти в Англия и Европа", заяви Маурисио Почетино пред Sky Sports.

През настоящия сезон Кейн записа 4 мача, вкара 2 гола и даде 1 асистенция.

"Разбира се, че Лорис имаше късмет. Всеки може да направи грешка, това е чудесен урок за него. Сега той може да продължи и да се концентрира върху футбола. Юго се извини на всички служители на клуба и на феновете. Той каза, че смята, че всяко решение, взето от клуба, е справедливо. Ще остане ли капитан? Разбира се. Той направи грешка и съжалява за това", добави Почетино.