София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Погба е толкова доволен, че вече бил готов да преподпише

Погба иска да остане в Манчестър

5 годиниФутбол 3 Телевизия Евроком

Само преди малко повече от месец спекулациите около бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед бяха сред любимите теми на английските медии. Смяната на Жозе Моуриньо с Оле Гунар Солскяер обаче видимо промени настроението на французина, който вкара пет гола в последните си пет мача за "червените дяволи". Погба освен това изрично подчерта колко добре се чувства в новата схема на игра, при която получава много по-голяма свобода.

Според "Сън" световният шампион е толкова доволен от промяната на статуквото, че вече не само не мисли за напускане, а дори е готов да преподпише с Манчестър Юнайтед. Това, разбира се, ще бъде свързано и с увеличаване на заплатата на Погба. В момента той получава по 290 000 на седмица, но клубът е готов почти да изравни неговото възнаграждение с това на най-високоплатения играч на Манестър Юнайтед - Алексис Санчес. Твърди се, че чилиецът получава по 505 000 паунда на седмица.

Мино Райола, агентът на Погба, ще седне на преговори за новия договор веднага след затварянето на зимния трансферен прозорец.