София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Полша и Колумбия в съдбовен сблъсък

Полша и Колумбия ще дадат всичко от себе си,за да грабнат победата

6 годиниФутбол 3 Телевизия Евроком

Полша и Колумбия се изправят в централния мач от деня на световното първенство в Русия тази вечер от 21 часа на стадион “Спарта” в Москва в опит да заличат лошите впечатления, които оставиха в първите си мачове. Двата тима бяха считани за фаворити в група Н, но загубиха първите си срещи. Полша отстъпи пред Сенегал с 1:2, а Колумбия загуби със същия резултат от Япония.

Двата тима са се изправяли само веднъж помежду си, но в контрола през 2006 година, когато южноамериканците печелят с 2:1 като гост.
 
И в двата лагера цари напрежение от заплаха за ранно отпадане. Поляците се опитват да го прикриват, като твърдят, че нищо за тях не се е променило след загубата от Сенегал на старта. В състава на Полша се очаква от първата минута да стартира нападателят Давид Ковнацки, който влезе като резерва през второто полувреме в първия мач и направи добро включване.