София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Попето с нов отбор до дни

Съвсем скоро

6 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Футболист №1 на България за 2017 година Ивелин Попов най-вероятно ще има нов отбор от следващата седмица. Халфът не иска да търка пейката в Спартак (Москва)и предпочита да отиде в тим, в който ще е титуляр. Най-вероятно Попето ще се озове в Рубин. Казанци полагат сериозни усилия да привлекат родния халф. Това сега потвърди и известният футболен коментатор Нобел Арустамян.

"Към Попов имаше интерес от страна на Динамо (Москва), но сега той е много по-близо до Рубин. Вече са стартирали преговори, които могат да завършат с успех. До няколко дни, най-много до седмица, ще знаем къде ще продължи кариерата си Попов. На този етап оптималният вариант за него е Рубин", обясни Арустамян.

Сделката с Рубин може да бъде подпомогната и от интереса на Спартак към защитника на казанци Фьодор Кудряшов. Шампионите се нуждаят от още един футболист с руски паспорт зааради контузията на национала Георгий Джикия и са насочили погледа си към 30-годишния ляв бек. 

От началото на сезона Ивелин Попов взе участие в 13 мача в Премиер лигата, но не успя да се разпише. Българинът игра и в 5 от срещите на Спартак в Шампионската лига.