София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Порто и Бешикташ наддават за Тони Силва

Пращат свои хора в Анталия

9 годиниФутбол 15 Телевизия Евроком

Бешикташ ще се включи в борбата за подписа на Тони Силва. Шефовете на „орлите" са подготвили 1.5 млн. евро за португалското крило. Треньорът Славен Билич събира млад и перспективен отбор, който да се бори за титлата в Турция. От Бешикташ ще наблюдават първите контроли на „червените" в Анталия и веднага след това ще предприемат офанзива по привличането на Силва.

Интерес към звездата на „армейците" има и от Акхисар . Воденият от Роберто Карлош тим вече е в преговори с ръководството на ЦСКА. Бразилската легенда е наблюдавал няколко тренировки на „червените" и е останал впечатлен от старанието на Тони Силва.

Порто също държи под наблюдение португалското крило. Представители на участника в Шампионската лига вече няколко пъти пътуваха до България, за да наблюдават Силва. Дори в местните медии се появи информация, че „драконите" обмислят оферта от 2 млн. евро. Белгийският Брюж също не се е отказал от намерението си да привлече Силва. Проблемът при тях е високата цена, която искат от ЦСКА. Треньорът на Брюж Мишел Прюдом на няколко пъти е имал среща с ръководството по този въпрос. Легендарният вратар набеляза Тони Силва в контрола между двата тима миналото   лято .