София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ПРЕДСТОИ БИТКА ЗА ПЪРВОТО МЯСТО В ЧЕМПИЪНШИП

ФУЛЪМ НА БОДУРОВ ГОСТУВА НА РОДЪРЪМ

9 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Късно снощи Блекбърн и Болтън откриха петия кръг в Чемпиъншип с нулево равенство помежду си. Днес предстои да се изиграят останалите 11 срещи. 

В най-интересната среща лидерът Ипсуич приема втория Брайтън. Двубоят е с начален час 17:00 часа. Домакините са първи в класирането с актив от 10 точки, след равен и три поредни победи, също като своя гост днес. Ипсуич обаче е с по-добра голова разлика. На практика това се явява като битка за първото място, но при равенство Чарлтън, който гостува на Уулвърхемптън, може да ограви класирането. 

Ранният двубой, който започва в 14:05 часа, е между отборите на Дарби Каунти и Лийдс. Домакините са 16-ти с 4 точки, след като до този момент направиха четири равенства. Лийдс са със същия актив, също с 4 хикса. 

Фулъм с Николай Бодуров в състава си гостува на Родъръм в опит да запише първа победа. Двата тима са в дъното на класирането със съответно 2 и 1 точки. Домакините в днешната среща успяха да вземат точка единствено в домакинството си на Престън. 

Ето и всички срещи от петия кръг в Чемпиъншип: 

14:05 часа: 

Дарби - Лийдс 

17:00 часа: 

Брентфорд - Рединг 

Бристъл Сити - Бърнли 

Хъдърсфилд - КПР 

Хъл Сити - Престън 

Ипсуич - Брайтън 

Милтън Кейнс Донс - Бирмингам 

Нотингам - Кардиф 

Родъръм - Фулъм 

Шефилд Уензди - Мидълзбро 

Уулвърхемптън - Чарлтън