София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Проблем разтресе Левски преди втория лагер в Кипър

Пари или Левски

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Сериозен проблем се заформя около договорите с някои от основните футболисти на"Герена". Минути преди потеглянето на отбора за втората част от подготвителния лагер в Кипър ръководството на сините потвърди, че до подновяване на договор с двама от основните футболисти на Левски може и да не се стигне.

Става въпрос за холандския халф Джереми Де Ноойер и българския национал Георги Костадинов. Мениджърът на Де Ноойер заяви пред медиите, че към клиента му са проявили интерес отбори от Русия и Казахстан и зависи от него дали той ще поеме в друга посока. Другият проблемен е българският национал Георги Костадинов, за който се спекулира, че е постъпила сериозна оферта.

Ръководството на Левски е безсилно пред това да задържат футболистите, но ще опитат въпреки всичко да го направят до лятото, твърдят от клуба. Както е известно с изтичащи договори са и други футболисти на Левски, това са: Александър Александров, Антонио Аниете, Веселин Минев и Александър Александров-Алвеша. Очаква се в близките дни поне двама от тях да преподпишат с Левски.