Гледай
на живо

Пулев: Чувствам се силен и готов за мача с Джошуа

По-подготвен съм от двубоя с Кличко, тогава бях и по-млад

Пулев: Чувствам се силен и готов за мача с Джошуа

Кубрат Пулев коментира предстоящата битка с Антъни Джошуа на 28 октомври. Двамата излизат в мега битка в Уелс, а Кобрата призна, че вече е разузнал съперника.
"Никога не съм гледал толкова много един боксьор. Виждам какво той прави добре и какво - не. Всеки трябва постоянно да се учи, независимо дали съм аз, Джошуа, или някой друг. Ако някой каже, че знае всичко в бокса, той лъже. Когато Кличко се би с Ей Джей, мачът бе 50/50, но той не се бе подготвил добре. Кличко си мислеше, че ще бие Джошуа без проблем", коментира Пулев пред "Скай Спортс".
Той призна, че не е бил много добре подготвен при загубата от Владимир Кличко, подчертавайки че сега няма как да бъде изненадан.
"Може би бях твърде млад. Този път обаче подготовката ми е много по-добра, чувствам се по-силен и напълно готов. От загубата от Кличко научих много неща. От една загуба човек научава много повече, отколкото от победа. Когато биеш, си мислиш, че си номер 1 и нямаш нужда от подобрения. Загубата те кара да работиш още по-здраво. Сега знам, че не бях готов за мача с Кличко, може би бях твърде млад. Този път обаче подготовката ми е много по-добра, чувствам се по-силен и напълно готов", каза Пулев.