София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Размислите на една фенка на Левски

КАКВО Е ЛЕВСКИ ЗА ТЕБ?

7 годиниФутбол 8 Телевизия Евроком


Не съм анонимна. И никога не съм била. Не съм платена. И никога не съм била. Имам служебна карта и въпреки това почти всеки мач си купувам билет за Сектор Б. Плащам си членския внос, защото виждам смисъл в организациите. Зачитам и чуждото мнение. Дори и да споря, винаги слушам какво ми се казва. Уважавам хората, с които през последните 20 години споделяме една страст. Не виня никой, макар и понякога искрено да се разочаровам. Вярвам в общата кауза. Разбирам различията, но знам, че като всяко нещо в живота - любовта е по-силна от всичко. Тя събира и тези с неопредолимите различия. Вярвам в усилията и резултатите. Вярвам, че всяка битка има смисъл. Дори и малката на пръв поглед. Може и да не мога да променя света, но и един да ме чуе е някакъв успех. Уморявам се, отчайвам се, но не се отказвам. Продължавам. Не мога да се откажа. Защото това ми е... почти всичко.

Това е моето вдъхновение. Това е моята страст. Това е моята най-голяма, най-истинска, най-вярна любов. Това е моят живот. Обичам ЛЕВСКИ! Чух много глупости, много лъжи, много обвинения. Но аз знам какво съм правила и защо, и съм с абсолютно чиста съвест. Дадох си времето, силите, парите, всичко, за да помогна. И няма да се откажа. Искам да правя едно - просто да ходя на мач и да се наслаждавам. Не искам друго.

БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА

Няма смисъл да казвам къде съм утре. Там съм всеки път.

Десислава Джерманска – журналист и фен на Левски