София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

РОНАЛДИНЬО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ КАРИЕРАТА СИ ВЪВ ФЛУМИНЕНЗЕ

ЛЕГЕНДАТА ОТНОВО ОБЛИЧА ФЛАНЕЛКАТА НА БРАЗИЛСКИ КЛУБ

9 годиниБразилейро 6 Телевизия Евроком

Роналдиньо се завръща у дома. Според "ГлобоЕспорте", суперзвездата е приел предложението на Флуминензе. Така той няма да ходи в Анталияспор, където вече е Самуел Ето'о и се очакваше двамата да направят звезден тандем, както в Барселона преди седем-осем години.Роналдиньо ще подпише с четирикратния шампион на страната до края на 2016 година, когато завършва сезонът в местното първенство. Това е четвъртият клуб в родината му, за когото носителят на "Златната топка" за 2005 година ще играе. Рони е юноша на Гремио, а след това игра с Фламенго и Атлетико Минейро.
В Европа Роналдиньо игра за Пари Сен Жермен от 2001 до 2003 година, след което на "Камп Ноу" до 2008 година, а от 2008 до 2011 на "Сан Сиро" с екипа на Милан. Последния сезон, техничарят игра в Мексико за отбора на Куеретаро, където от 29 мача вкара осем гола.