София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Роналдо: Не съм само машина за голове

Аз не съм съгласен с това, което хората говорят за мен

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо настоя, че не само реализирането на голове допринася за неговото щастие в състава на Зинедин Зидан. Португалецът отхвърли слуховете, че слабата му форма е довела до това да търси нов отбор, които се появиха в някои медии.
"Аз не съм съгласен с това, което хората говорят за мен. Хората не знаят разликата между това да играеш добре, да си горе-долу, и да не вкарваш голове. На мен се гледа като на машина за голове, като човек, който вкарва постоянно. Хората преценяват приноса ми само от това дали съм вкарал, без значение дали съм играл добре или не.
"Аз приемам критиките, но не съм съгласен с това. Поради тази причина и аз избягвам да чета нещата, които се пишат за мен. Нямам избор и трябва да приема това. Не мога да контролирам света.
"Ние играем доста добре, не перфектно, но добре. Аз съм щастлив и се чувствам добре. Загубихме няколко точки в лигата, но в Шампионска лига сме добре. Това е само началото на сезона и остават много мачове. Очевидно ние ще работим, защото можем повече. Нещата ще се променят и не съм притеснен. Аз съм спокоен. Преди две години бяхме в същата ситуация. Миналата година - също. Това се повтаря и сега."