София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Шенън Бригс: Ще нокаутирам Тайсън Фюри още в I рунд

Ако се опита да се боксира лекичко от дистанция, аз ще вляза остро с канонада от удари

6 годиниДруги 3 Телевизия Евроком

Бившият световен шампион в тежка категория Шенън Бригс (60-6-1, 53 КО) е уверен в способностите си да нокаутира за един рунд Тайсън Фюри (25-0, 18 КО). Американецът вярва, че ще бъде готов на всичко, което "Циганският крал" ще му предложи на ринга.
"Той е ритмичен боец - аз също. Битката ще се проведе в центъра на ринга. Ако се опита да се боксира лекичко от дистанция, аз ще вляза остро с канонада от удари. Ще го нокаутирам, такива са моите битки в тежка категория. Ще нокаутирам Тайсън Фюри в първия рунд. Толкова силно удрям", заяви Бригс.
Според ветерана, той изпраща всички свои спаринг партньори в болница. "Аз унищожавам спаринг партньорите си - изпращам ги в болница. Спрях да тренирам, защото положението ставаше прекалено кърваво. Аз съм прекалено зъл човек", добави американецът.
Бригс, който се завръща от изтърпяно наказание за положителен допинг тест, понастоящем тренира и се готви за завръщането си на ринга през 2018 година. Той не е влизал в действие от май 2016-а.
Фюри е в същата позиция. Той е извън ринга от ноември 2015 година, когато шокира света с победата си над Владимир Кличко, чрез която спечели световните титли на IBF, IBO, WBO и WBA, които в последствие оваканти, за да се справи с проблемите си извън ринга.