София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Славиша Стоянович: Много е важно да се побеждава, да се дава сърце и душа за клуба

Феновете ме приеха добре, но е важно това на терена

6 годиниФутбол 7 Телевизия Евроком

Наставникът на Левски Славиша Стоянович се срещна за пръв път с феновете на "сините". Сърбинът призна, че за момента всички го приемат много добре, но е наясно, че любовта на запалянковците идва с добрите резултати.
"За пръв път се срещам с феновете. Те са много важен фактор във всеки клуб, футболът се играе заради тях. Те много добре разбират футбола и затова е много важно да имаш добри отношения с тях. Затова е много важно да се побеждава и да се дава сърце и душа за клуба. На срещата бих им казал, че ни предстои още много работа и ще ни бъде доста трудно. Вървим стъпка по стъпка и се надявам, че ще запазим усмивките на лицата си. Те искат хубав футбол с много голове. За момента нещата вървят добре, но има още какво да се прави", заяви Стоянович.
"Мога да призная, че ме приеха много добре, но най-важното е какво се слува на терена. Ако там всичко е наред, феновете ще те обичат, в противен случай нещата са съвсем различни. Засега условията са добри, феновете полека се завръщат на стадиона, но всичко зависи от резултатите", каза още словенецът.
"Направихме мини-подготовка през тази седмица. Бяха много трудни три дни. Свършихме много работа, тренираме по два пъти на ден. Утре имаме мач и в него ще дам шанс на играчи, които имат по-малко минути или не са играли досега. Има още 7 дни преди двубоя с Локомотив (Пловдив) и ще можем да свършим още работа. Досега свършихме всичко, което сме планирали", допълни специалистът.