София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Спартак (Москва) вади оферта за Десподов

ЦСКА-София иска 4 млн. евро за родения в Кресна футболист, което не е проблем за Спартак

5 годиниФутбол 5 Телевизия Евроком

Нападателят на националния ни отбор и на ЦСКА-София Кирил Десподов може да осъществи трансфер в Спартак (Москва) още в първите дни на новата година, пише "24 часа". 22-годишният бързак ще стане съотборник на Ивелин Попов при "червено-белите" от руската столица, ако клубът продаде звездата си Луис Адриано. Бразилският национал, който получава по 3 млн. евро на сезон плюс бонусите, е пред трансфер в Интернасионал. 31-годишният бивш нападател на Шахтьор (Донецк), който дойде в Москва след кратък престой в Милан, е желан от родния си клуб и ако бъде продаден един от вариантите за негов заместник е именно Десподов.
ЦСКА-София иска 4 млн. евро за родения в Кресна футболист, което не е проблем за Спартак. За интерес от страна на московчани към Десподов се заговори миналата зима, когато Ивелин Попов призна, че лично е препоръчал сънародника си.
Старши треньорът Олег Кононов стяга солидна зимна селекция, след като отборът се провали в Лига Европа, финиширайки на последно място в групата. Спартак не е убедителен и в първенството, като през първия полусезон завърши на 4-о място в класирането, на 6 точки от лидера Зенит.