София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ТВ Евроком ще излъчва мача на Дунав Русе срещу Иртиш

Студиото за мача започва в 16:45 часа

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

ТВ Евроком ще излъчва мача от Лига Европа между Иртиш Павлодар и Дунав Русе. Това е първо участие на дунавци в Европа от 42 години насам.

Специална фен зона ще бъде оформена в Русе за предстоящия мач.
Реваншът е на 6 юли от 20 ч. на Градския стадион в Русе.

За подобна зона, в която всички привърженици на Дунав да могат да наблюдават завръщането на отбора, носещ името на голямата европейска река, в клубните надпревари на „Стария континент“, вече бяха проведени разговори с кмета Пламен Стоилов по инициатива на фен клуба „Дунав завинаги“, съобщават от клуба.

С организацията се заеха от футболния клуб и Община Русе. Поради очакваните жеги и предвид по-ранния час на мача в Павлодар, видео стената ще бъде монтирана в пространството зад Профилираната английска гимназия в Парка на младежта. Ще бъде осигурен и кетъринг с напитки и храна.

Както вече съобщихме, „драконите“ потеглиха рано сутринта от клубната база в квартал „Здравец“.
Треньорът Веселин Великов и футболистите коментираха отново, че се чувстват готови да преследват своите шансове и ще се борят за добър резултат преди реванша в Русе.
Тога също се очаква да бъде оформена специална фен зона преди и по време на срещата в близост до Градския стадион.

Гледайте мача утре от 17:00 пряко по ЕВРОКОМ, студиото преди мача започва в 16:45.