София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тайсън Фюри започна тренировки

Фюри не се е боксирал почти 2 години поради проблеми с допинг, наркотици и наднормено тегло, но се надява да се върне на ринга в началото на 2018 година

6 годиниДруги 1 Телевизия Евроком

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри започна сериозни тренировка, за да се завърне на професионалния ринг.
Британецът Фюри не се е боксирал почти 2 години поради проблеми с допинг, наркотици и наднормено тегло, но се надява да се върне на ринга в началото на 2018 година.
“Кралят на циганите” направи тренировка на лапи в в залата на Рики Хатън в Хайд. Фюри, който наскоро сам потвърди, че в момента тежи точно 150 кг,  демонстрира старата си арогантност, докато опитва да свали значително количество наднорменото си тегло.
“Все още го мога, танцуващият маестро и клоун”, доуточни Тайсън, който в последния си двубой на ринга победи Владимир Кличко.