София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тоти: В неделя е последният ми мач с Рома

40-годишният нападател играе за първия състав на "Рома" вече 24 сезона

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Капитанът на "Рома" и нападател на отбора в последните повече от две десетилетия - Франческо Тоти, обяви чрез профила си във "Фейсбук", че в неделя срещу "Дженоа" ще изиграе последния си мач с екипа на "римските вълци".
"Рома" - "Дженоа" в неделя, 28 май 2017 година, ще бъде последният път, в който мога да нося екипа на "Рома". Не мога да ви кажа само с няколко думи колко много тези цветове са значили, значат и винаги ще значат за мен. Чувствам, че любовта ми към футбола никога не е угасвала. Това е страст, моята страст. Толкова е дълбока, че не мога да си представя, че повече няма да ме зарежда. Никога. От понеделник ще бъда готов отново. Готов съм за ново предизвикателство", написа Тоти в социалната мрежа.
40-годишният нападател играе за първия състав на "Рома" вече 24 сезона. Той става част от клуба едва 13-годишен, а от 2001 година е капитан на отбора.