София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ТРЪМП ИЗНЕНАДА И БУКМЕЙКЪРИТЕ

ФАВОРИТЪТ КЛИНТЪН СЕ СРИНА, НЕЗАВИСИМО ОТ ГОЛЕМИЯ ШАНС

7 годиниЛюбопитно 3 Телевизия Евроком

Доналд Тръмп е новият президент на САЩ, след като спечели необходимите за победата 273 електорални гласа. Нещо повече, той взима 289 електората.

До последно изборната надпревара беше много оспорвана, но в крайна сметка кандидатът на Републиканската партя надви "злобната бабичка" Хилари Клинтън.

Ставката, предложена от букмейкърите за победа на Тръмп варираше от 4.00 до 5.50 в различните букмейкъри. С коефициент 1.20 пък бе оценена победата за Хилъри Клинтън. Букмейкърите бяха жестоко изненадани от резултата. Преди да започна цялата кампания, коефицентът за Доналд Тръмп е бил 150.00. Тук едва ли може да говорим за манипулации, но в световен мащаб, конспирациите често се свързват с букмейкърите.

Доналд Тръмп e американски бизнес-магнат, президент и главен изпълнителен директор на "Тръмп Организейшън". Неговият екстравагантен лайфстайл и маниер са го утвърдили като знаменитост – статут, засилващ се от успеха на неговото риалити шоу "Стажантът" (The Apprentice). През септември 2010 г. Доналд Тръмп заяви, че "сериозно обмисля" възможността да се кандидатира за президент на САЩ за 2012 г. На изборите през 2008 г. той поддържа кандидата на Републиканската партия Джон Маккейн, който губи от съперника си, демократа Барак Обама.

Ние сме се насочили обаче към съвсем друга тематика - ставката предложена от букмейкърите за победа на Тръмп варираше от 4 до 5.50 в различните букмейкъри. 
1.20 пък беше оценена победата за Хилъри Клинтън,но тя не се случи. Букмейкърите бяха изненадани жестоко,но не темата не се изчерпва до тук,можем ли да имаме съмнения за нещо гнило ? Преди да започна цялата кампания коефицентът за Доналд Тръмп е бил 150,едва ли може да става въпрос за манипулации,но ги има и на това ниво.