София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Уайлдър и Фюри се карат само за пред камерите

В социалните мрежи обаче се разпространи снимка на двамата преди да излязат пред камерите

6 годиниДруги 2 Телевизия Евроком

Дългоочакваният сблъсък между Дионтей Уайлдър (40-0, 39 KO) и Тайсън Фюри (27-0, 19 KO) ще се проведе на 1 декември в зала “Стейпълс Сентър” в Лос Анджелис. Двамата са известни като най-устатите боксьори не само в тежка категория, но и в целия спорт, поради което не бе изненадващо, че официалната им пресконференция се превърна в 30-минутно шоу за любителите на гръмките фрази и закани.
В социалните мрежи обаче се разпространи снимка на двамата преди да излязат пред камерите. На нея те седят един до друг на сепаре и видимо приятелски обсъждат нещо, преди да трябва да се “джафкат” пред жадните за зрелище репортери.
Коментарите под фотоса са, че двамата само за пред камерите демонстрират неуважение, иначе са в приятелски отношения и в никакъв случай не омаловажават постигнатото в кариерите си до момента.