София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Уест Бромич Албиън няма да продава защитника си Джони Евънс на Манчестър Сити

Мениджърът на УБА допълни, че публикациите в последните дни в медиите, че клубът е близо до подписа на защитника на Тотнъм Кевин Вимер, са напълно неверни

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Ръководството на Уест Бромич Албиън е взело решение да откаже предложението на Манчестър Сити за защитника Джони Евънс, съобщи мениджърът на тима Тони Пюлис.

Според Пюлис Евънс ще бъде продаден, само ако в клуба пристигне изключителна оферта.

"Отказахме офертата за Джони, но всеки играч в клуба може да бъде продаден на правилната цена, заяви уелсецът преди визитата на тима на Бърнли.

"Лудост е да кажа, че в клуб като Уест Бромич има непродаваеми играчи, ако някой реши да предложи изключително голяма сума за тях. Причината да откажем офертата за Евънс е, че не искаме да се разделяме с него, а и няма нужда да го правим. В момента не сме закъсали за пари, така че трябва да получим наистина много, много добра оферта", каза Пюлис.

Мениджърът допълни, че публикациите в последните дни в медиите, че клубът е близо до подписа на защитника на Тотнъм Кевин Вимер, са напълно неверни.

Евънс, партньорът му в центъра на отбраната Гарет Макоули и халфът Джеймс Морисън пропускат визитата на Бърнли, тъй като страдат от различни травми.