София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Уест Хям готви оферта за Жиру

Договорът на Жиру със "сините" е за още една година, затова от Уест Хам вярват, че привличането му не би било трудно, стига самият футболист да пожелае да смени обстановката

5 годиниФутбол 3 Телевизия Евроком

Нападателят на Челси Оливие Жиру може да смени отбора след отварянето на трансферния прозорец, пише "Mirror". Французинът се конкурира с Алваро Мората за титулярно място на "Стамфорд Бридж", но в 7 мача от Премиър лийг не е отбелязал нито един гол.
Договорът на Жиру със "сините" е за още една година, затова от Уест Хам вярват, че привличането му не би било трудно, стига самият футболист да пожелае да смени обстановката.
През януари "чуковете" вече направиха един неуспешен опит да купят световния шампион, който беше недоволен от статута си на резерва в Арсенал. Тогава Жиру избра предложението на Челси.
Друг футболист, който е желан от Уест Хам, е Един Джеко. Босненецът не спира да бележи за Рома, а освен това има солиден опит в Англия от престоя си в Манчестър Сити.