София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Вицепрезидент на БФС: Всички знаят кои натискат съдиите и какви методи използват

Дали знаем ?

6 годиниФутбол 2 Телевизия Евроком

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев обяви пред канал 3, че всеки, който се интересува от футобл, знае за кого говорят хората от футболния съюз, когато казват, че определени лица натискат съдиите. Членът на Изпълкома обаче допълни, че на този етап има само предположения, но не и доказателства.

“Смятаме, че има такъв натиск. Доказателства за това обаче нямаме. Така че не ме карайте да говоря с имена. Всеки, който се интересува от футбол, знае за кого говорим и какви са методите, които използват. Ние предполагаме кои са, но нямаме доказателства. А това какви методи ще се използват, това е един от способите, които може да се използват от органите на прокуратурата, полиция и следствие”, каза Фурнаджиев, който преди няколко дни обяви, че не става въпрос за Лудогорец, тъй като орлите не притискат съдии, а за друг клуб.