петък, 27.09.24
22.9 C
София
27 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      РЕМОНТИРАТ ДУПКИТЕ ПО ТРИ УЛИЦИ В КВАРТАЛ СИМЕОНОВО

      Миналата седмица ви разказахме за проблемите на един уж елитен столичен квартал – „Симеоново“. В улиците на жилищния комплекс обаче няма нищо елитно – те са съставени от множество дупки, през които дори луксозните коли не могат да преминат безпрепятствено.
      Нашият екип се отзова на сигнала на недоволните жители от „Симеоново“. Въпреки че те не са единствените в България, които се движат по улиците, вместо по тротоарите и се боят,че при следващия дъжд, асфалтът ще потъне под вода, ние считаме, че подобни инфраструктурни недостатъци не трябва да остават незабелязани. Ето защо след излъчения репортаж решихме да се срещнем с зам.-кмета на Район „Витоша“ – инж. Теодор Петков.
      Въпреки новината за стартиращия проект по цялостен ремонт на ул. „Шумако“ и още две улици в квартал „Симеоново“, ние все пак не можем да не си зададем въпроса: Какво е забавило районната община, след като оттам все пак са наясно с проблема от много отдавна?
      Ние, от ТВ Евроком, обещаваме да следим темата отблизо докато жителите на столичния квартал в една европейска страна, не се похвалят, че улиците в техния квартал вече са елитни…или поне присъщи на века, в който живеем!

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ