петък, 27.09.24
22.9 C
София
27 C
Пловдив
20.8 C
Варна
Search Suggestions

      РЕМОНТИТЕ НА ПЪТИЩАТА ПРИКЛЮЧВАТ НА 1 ЮЛИ

      Ремонтите по пътищата трябва да приключат до 1 юли. Това е графикът на строителите и изпълнителите относно големите ремонти по магистралите. В случай, че не са готови, ремонтните дейности ще бъдат временно прекратени и движението ще се освободи, за да може трафикът през двата летни месеца да бъде безпрепятстван. За това увери министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова.

      В момента се ремонтират около 50 км от магистрала „Тракия” и всички участъци, които не са готови, ще бъдат завършени. Работата по други участъци ще започне изцяло през септември. Освен това се подменят изцяло виадуктите,  но най-вероятно и  те ще бъдат готови наесен .
      Тази година ще бъде завършена и Северната скоростна тангента на Околовръстното шосе. На 30 октомври завършва Западната дъга – връзката на магистрала „Люлин“ с голямото кръстовище на бул. „Сливница“, както и обходът на Монтана.
      Магистрала „Струма“ в участъка Сандански-Кулата ще бъде пуснат на 1 август, а участъкът до Благоевград ще бъде готов най-късно в края на месец октомври. Плановете са през 2020 г. от София до Кулата ще се стига по магистрала.
      По повод вчерашния инцидент на магистрала Струма, където работник беше убит, министър Павлова заяви, че масово се премахват бариери и се влиза по трасето на строящите се магистрали.
      Тя коментира, че това не е първият такъв инцидент, но за съжаление е с трагичен край.

      - Реклама -
      СВЪРЗАНИ НОВИНИ

      ОСТАВИ КОМЕНТАР

      Моля, въведете коментар!
      Моля, въведете името си тук

      Сайтът е защитен от reCAPTCHA и Политиката за Поверителност и Общи Условия на Google са приложени.

      - Реклама -

      НАЙ-ЧЕТЕНИ СТАТИИ

      Зареждане...
      - Реклама -

      ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ